1
NAME: Flat in Veleslavín  
YEAR: 2010 
ADRESS: Praha - Veleslavín 
CLIENT: -  
PROGRAM: Housing 
STATUS: Realized 
COSTS: - CZK 
HPP: 69 m2 

PHOTO: Ondřej Tylčer .

The entrance hall located in the center divides the flat's layout into a quiet space (bedroom) and social space (living room connected with kitchen). To significantly amplify spatial orientation we decided to demolish the wall between the kitchen and the hall. This decision makes the flat clear and simple. A division between entrance and living part of the flat is only suggested with a furniture module. The module, with its dissected shape partly stands on the same place as a former wall. To gain maximal brightness layout colors are intentionally suppressed. A light hues base contrasts with cyan accents, dominated by a bookcase placed onto a wall painting that refers to pieces of the client's memories. 
2
05 a
06 a
12
13
14
15
16
17
18
19